Smycken, semester, sommar!

Av någon outgrundlig, men välkommen anledning, så kom ju aldrig det stora regnet upp till oss, fast alla prognoser lovade det.
 
Det gjorde att jag fick lov att ta ett ordentligt tag i min krage, trotsa förkylningen och lada in den sista veden igår. Väldigt tillfredsställande, men fullkomligt utmattande.
 
Detsamma idag; med viljan och måsten kommer man långt, så idag har jag målat mittdelen på fasaden. Resten, delen under fönstren, kan inte målas förrän ställningen är nedmonterad. Så det får vänta till efter semestern. Skönt!
 
Idag fick jag också hem några provsmycken ur den kollektionen jag är glad att få komplettera min säljväska med i höst:
 
Design Odahl:
 
 
Välgjorda, tunga, gedigna smycken för tjejer i alla åldrar. Ska bli riktigt spännande!
 
Det roliga är att det var bananskalet som var framme igen. Har ju flera kolleger som till viss del säljer för samma företag, en av dem pratade jag med för en dryg vecka sen. Vi har ett par gemensamma uppdragsgivare. Hon pratade om detta smyckesföretag och jag bara kastade ur mig frågan om de inte behöver någon på Norrland. Ska kolla, sa hon. Det visade sig att ägaren till Odahl samma dag hade haft bryderier över hur hon skulle få tag på någon säljare på Norrland....  Sometimes things are going my way!
 
Ikväll packar vi och lastar bilen; i morgon drar vi norrut och påbörjar semestern! Ska bli oerhört sköööönt! Inte för att det kommer att saknas jobb där heller, men det kommer att kunna tas mer lugnt. Det som görs, det görs, det som inte blir gjort, får vara kvar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0