Mirakel

Viruset vi båda nu har drabbats av håller oss i sitt grepp. Tyckte jag definitivt var på bättringsvägen igår, men natten som var sa nåt helt annat. Halsen värkte och det var svårt att sova ordentligt.
 
Bertan fick ju sitt senare och hade nog sin "peak" i går kväll och i natt. För hans del betydde det att vara uppe och nattvandra. Han får så ont i muskler och leder när han är sjuk och de värker som mest när man ligger stilla. Så förutom att gå brandvakt så passade han på att äta upp sill och ägg som blev över igår! Bra nattamat, och bra att få bortt ur kylen!
 
Men hur det än är med virusar, så måste vi bli klara med vägg och ved, så det har travats och det har spikats lockläkt. Inte i den takten vi skulle velat, men ändå. Det som är gjort är gjort.
 
Som omväxling mot vedtravandet tog jag efter en del vånda beslutet att tvätta bilen. Den har gått väldigt många mil sen senaste tvätten. Boden tor, Skellefteå tor, Umeå tor. Vid den här tiden på året blir det OERHÖRDA mängder mosade insekter som fastnar i fronten.
 
Att de hade FASTNAT upptäckte jag. Gned och gned och gned med svamp och bilschampo tills jag fick kramp i arm, handled och fingrar. Men fick ändå inte bort allt. Då slog det mig att testa galltvålen. Hämtade den och en mjuk trasa. Lite vatten på trasan, lite tvål och sen var det bara att smeka bort insektsresterna. Inga muskler behövdes, inget nötande, det var som att torka bort damm från en blank yta. Helt otroligt, det kändes som ett mirakel efter allt mitt nötande!
 
Har ju läst och hört en del om galltvål och köpte därför en för ganska många år sedan, men tyvärr har den fallit i glömska. Har på olika ställen fått reminder om den på sista tiden och använde den när vi lyckats spilla rödvin på en vit duk häromsistens. Blev inte en skugga kvar efter galltvålen! Efter denna Halleluja-upplevelse med bilen kommer jag absolut att ta till den oftare! Beträffande bilen är jag säker på att den lika effektivt tar bort alla asfaltprickar man brukar ha efter vintern också!
 
Läs mer här!
Eller bara detta:
Till allt som behöver rengöras kan du använda GALLTVÅL.
  • Om du har fläckar på kläder blöter du tyget, gnider in lite GALLTVÅL, arbetar upp ett lödder, låter ligga en stund och sen sköljer du med vatten eller tvättar i tvättmaskinen.
  • Annat som ska rengöras t.ex ugnen, skor, bilen mm. Ta en blöt duk eller trasa, gnid in GALLTVÅL och rengör som vanligt. Skölj med vatten och du har skinande rent.
  • Tvätta hunden eller hästen med. Blöt ordentligt, gnid in tvålen, skölj med vatten. Din hund och häst blir ren och får en mjuk och glänsande päls. Du slipper använda kemikalier och parfym till ditt djur. Suverän till ljusa hundar och hästar.
  • Feta och oljiga saker rengör du enkelt med GALLTVÅL. T.ex ugnen, spisen, grillen, gräsklipparen, båtmotor, bilen, cykel m.m.
  • Gräsfläckar försvinner lätt eftersom GALLTVÅL innehåller klorofyll.
  • Läderprodukter som skor, möbler, sadlar, halsband mm mm rengör du med GALLTVÅL Lädret blir rent och behåller sin mjukhet tack vare palmoljan och kokosoljan som finns i tvålen.
  • Kromdetaljer som rengörs med GALLTVÅL får en fantastisk lyster och glans. Testa på diskbänken!
  • Spillde du vin över den fina vita duken? Ingen fara, GALLTVÅL fixar fläcken!
  • Upptäckte du en fläck som var kvar på tröjan efter tvätten? Svårt att lösa? Nej, inga problem, GALLTVÅL tar även bort redan tvättade fläckar!
  • Trolleri eller? Nej, givetvis finns det fläckar som inte GALLTVÅL rår på men då hjälper oftast inget annat heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0