Veckoresumé

Det är ruskigt hur fort tiden går, framför allt när man har semester och trevligt! Nu är vi ensamma igen, men har haft underbart fantastiska dagar med alla barn och lilla barnbarnet. Kim och Markus åkte förra onsdagen, Vickie kom på fredag eftermiddag och sedan åkte Dennis, Heli och Ebba på lördag kväll, Vicke åkte hem i går eftermiddag. Tyvärr hade vi nog det sämsta vädret på hela semestern (hittills i varje fall) de dagarna medan Vickie var här. Idag har dock solen återvänt, men tyvärr gjorde även bromsarna det...men man får ta det onda med det goda. Som att efter att ha haft en ljuvlig kväll på altanen så drog nu ett åskregn in. Bra med ett schysst batteri i datorn då!
 
Apropå att ta det goda med det onda, så har jag lyckats göra samma misstag två gånger på kort tid. Vi köpte ny kyl och frys under vår första semestervecka, och som den snålvarg jag är, tyckte jag att vi skulle lägga ut den gamla på blocket. 12 år gammal var den, så vi var mest inställda på att köra den till soptippen, men kanske att nån ville ha den för 200 spänn? Så vi skulle slippa bära och köra. La ut den en sen kväll och vi blev fullkomligt nerringda. Redan på natten.
I går var det dags igen; hade en 120-säng över som ingen i närheten ville ha, så ut med den på Blocket för 200:- = slippa bära och köra. Samma telefonterror. Vi kunde snabbt konstatera att vi säkert har missat 800 spänn om vi tagit bättre betalt! Men hur ska man veta innan?
 
Avslutar med lite bilder från förra veckan:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En regnskur kan föra med sig väldigt mycket kul:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0