Morgonnöje...

Har ju inga problem att gå upp tidigt, men har jag möjlighet så gör jag gärna min morgon ganska lång. Under semestern så blir det uppgång vid halv nio, sen te och macka i sällskap av ett korsord, och sen kaffe - två koppar. Är det fint väder kan sedan korsordet, om det inte är avklarat, få följa med ut i solen. Det är nu en vecka sedan det hände....
 
Senaste veckan har inte bjudit på sådana möjligheter. Vi har nog inte haft så mycket regn egentligen, men inte det fina vädret vi hade första veckan. Men det är ju bara att försöka gilla läget.....
 
Gillar, gör jag att Ebba och hennes föräldrar nu är på väg upp till oss. De åkte hemifrån vid 20-tiden och borde landa här nånstans på småtimmarna. Om de inte blir trötta på vägen och stannar och sover en stund nånstans förstås.
 
Vi hade tänkt att vi skulle komma i säng tidigt i kväll för att kunna vara hyfsat i gång när de kommer, men nu är klockan snart halv tolv, och sängen är nog fortfarande en stund bort. Bastande och sånt tar sin tid. Men det löser sig! Det kommer att finnas tid att sova, så småningom!
 
Nu ser jag alldeles hemskt mycket fram mot att få umgås med den här lilla damen i morgon!
 
 
Det är inte nödvändigt med värmebölja när de är här, men att få ÅTMINSTONE lite halvdan svensk sommar, skulle vara nice!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0