Intensiva dagar

Det har varit intensiva dagar sedan senaste inlägget natten mellan fredag och lördag.

Dennis och Heli överraskade oss med att helt sonika tala om vad, var, när och hur Ebba skulle äta och sova, var blöjor och kläder fanns, sen drog de ensamma iväg till stan. Först trodde jag att de skämtade, men förstog sedan att det var på fullaste allvar. Lite pirrigt var det till att börja med, men hon märkte inte att hennes föräldrar gick och därför hade hon ingen anledning att sakna dem. Så det gick hur bra som helst; hon åt, sov och lekte obekymrat. Väldigt, väldigt mysiga timmar!

Liksom hela helgen! Den blev extra lång eftersom de åkte hem på måndag förmiddag. Både Bertan och jag skulle iväg tidigt måndag morgon och det kändes konstigt att åka och lämna dem kvar.

För min del åkte jag norröver; först Umeå och sedan upp till Skellefteå och här är jag kvar. Skönt att få till så man kan vara på samma hotell alla nätter, slippa packa, packa upp, och sen om igen. Dessutom på det lilla mysiga hotellet som jag bodde på förra vintern, med ett rum som känns som oerhört hemtrevligt och dessutom stort och rymligt. 

Hotellrum nr 9

Bild från hotellets hemsida, faktiskt mitt rum, men nu med platt-TV och nya gardiner.

I morgon Piteå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0