Nu drar vi söderut!

Idag har taket blivit färdigspikat i hallen, det både känns och ser ut bra! Enda "felet" där är att allt är trävitt...ser ut som en bastu. Men det ska så småningom åtgärdas!

Hade inte "om" varit hade det påbörjats nu i veckan. Men nu finns "om" och om innebär den här gången en resa ner till huvudstaden! Bertan ska på nåt litet uppföljningsmöte och sen ska vi träffa söta lilla Ebba och hennes föräldrar.Utvecklingen går i en rasande fart; drygt 8 månader och står lull!

Dan därpå blir det en tur på Ålands hav och fredagkvällen tillbringas hos Kim och Markus. Där dyker, som det verkar, även resten av "gänget" upp. Ser fram mot det!!!

Enda smolken är att de, precis som när vi åkte ner i början på december, lovar snöstorm till nerresan. Då kunde vi vänta med att åka och hade turen att ganska snabbt åka ur busvädret. Det kan vi inte i morgon eftersom det finns en spikad tid för ankomst. Så vi får väl hålla i hatten - och ratten....

Men innan vi åker har vi tänkt att lacka hallgolvet en gång till, så det blir uppstigning före tuppen för att hinna det och ändå var på rull tidigt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0