Äntligen!

Äntligen hemma igen, så alldeles vansinnigt skönt!

Det har varit dagar som varit jobbiga på flera olika sätt; långa arbetsdagar, emellanåt stressigt och hektiskt. Förkylningen som tack och lov gick att parera med tabletter och nu verkar ha gett med sig.

Fick en väldigt obehaglig överraskning från en av mina uppdragsgivare som tar in ytterligare en säljare på Norrland. Det har gått dåligt för dem  och de är desperata och tror att de kan tjäna storkovan på att sälja till höger och vänster. I, befolkningsmässigt, lilla Norrland....  det som kommer att hända är att kunder kommer att sluta handla av dem när fler i samma stad har samma varor. Vi får se hur det avlöper..... Det är tur att jag lyckats få åt mig fler uppdrag som jag kan försöka jobba upp. Här några bilder från en av dem:

De har väldigt fina, lite ruffa och annorlunda saker!

Dagarna där nere i storstan har bjudit på många mysiga stunder också; middag med alla barn och sötaste lilla barnbarnet på fredagen, en skön och mysig lördagkväll med Vicke och ett par timmar med Heli och Ebba på hemvägen i dag:Hon sov när jag kom och när hon vaknade tog det bara en liten stund innan hon kände igen mig, och själv tog upp samma lek vi lekte i fredags hos Kim och Markus. Man blir ju bara så glad så man inte vet vad man ska göra av sig själv!

En sväng i pulkan, lite gunga på lekplatsen och gräva lite i snön hann vi också med innan det var dags för mig att åka hemåt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0