Ahaaa-upplevelse

Nej, tänker inte ägna mig åt nån resumé eller beskriva ups and downs från 2011. Konstaterar bara att det är ett nytt år och att jag är glad att få fortsätta vara med!

Gårdagen var ingen höjdardag. Vaknade och mådde rejält risigt, vilket höll i sig hela dan. Vi har ju en planerad resa ner till storstan nästa vecka, vilken jag absolut inte vill missa. Träffa barn och barnbarn och dessutom en liten röjröjresa på Ålands hav.

I går kväll kändes det som att den hängde väldigt löst, resan. De sista timmarna av kvällen tillbringades liggande i soffan, eftersom det kändes som jag faktiskt ville uppleva tolvslaget ändå.

Idag känns det faktiskt något bättre. Inte bra, men bättre. Ingen snuva, hosta eller halsont, men allmän sjukdomskänsla i kroppen. Kan det vara så att man har ett så effektivt immunsystem att man blir infekterad men att det tas så rejält om hand? Vet inte, men hoppas på det.

I den lilla värld jag lever i  och framför allt när man mår halvtaskigt, så blev dagens händelse och stora ahaa-upplevelse att bli av med en vaxpropp som hette duga.

Har ju inte perfekt hörsel och parkerar det sig då extra vax i örat så blir livet besvärligt. Framför allt när man är bland andra än bara de närmaste; de är vana...

Kände och hörde efter sista bastningen uppe i stugan att nu, nu är det nåt som sitter allvarligt i vägen. Så i eftermiddags plockades Revaxör fram. Blev inte bra efter spolning, så jag körde en spolningsomgång till. Och ut kom den, den största vaxpropp jag sett! Tänk er en ärtas storlek, men ellipsformad och rödgul! Visst, det låter äckligt, men skillnaden var omedelbar och påtaglig! Märkte till och med att jag själv pratade tystare, samt att min tinnitus tystnade! Den kommer och går, så den kan nog komma tillbaka. Men väldigt sköööönt känns det!Bild lånad från blogg.aftonbladet.se/pappabloggen

Tydligen har Alex Schulman haft samma upplevelse som jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0