Kontorsnissa

De senaste dagarna har det blivit mycket sittande vid skrivbord och telefon. Har ju även de nya chokladbutikerna att ringa, tanken är ju att de ska göra inköp till Alla Hjärtans-dag.... men de är lite sega.

Hade haft en förhoppning att allt det där skrivbordsjobbet skulle fixats snabbt och ge lite tid till annat, men som vanligt tar det mycket längre tid än man tror.

Har ju fått mitt nya (från mitten 1700-talet) skåp på plats. Det är försiktigt avtorkat utvändigt och dammsuget invändigt, men färgen är sorgligt flagad på insidan och jag behöver skrapa bort all färg som sitter löst. Sen ska det torkas ur innan det får nya hyllplan och kan tas i bruk.

I morgon lär jag inte heller hinna skrapa, då är det först en del ringande, sedan ska jag besikta bilen. I förra veckan var jag och fick en gratis förbesikting och såklart upptäckte de att bromsarna låg på på ett framhjul, så igår var min fina Blue Bird på verkstad och fick det fixat, samt service. Allt till den facila kostnaden av 5000 surt hoptjänade kronor. Oerhört kul.

Så nu vill jag inte ha fler obehagliga överraskningar i morgon!

Men på fredag hoppas jag få tid över till att skrapa färg på skåpet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0