Vårlängtan

Nu längtar jag så alldeles oerhört efter vår! Ändå har vi ju haft en hyfsat mild vinter, bara en gång som kvicksilvret varit nere på -30. Det har ju varit ganska många dagar redan när det har varit riktig vårkänning i luften och kanske det är därför; man har fått hintar om vad som komma skall.

I morse vaknade vi till en dag som började på -15, men under dagen steg det till 0. Till kvällen har lovats snö (ingen än) och de närmaste två dagarna sägs det ska bli upp mot, eller över +5. Ändå ska man ju komma ihåt att det faktiskt fortfarande är februari och att både mars och april här uppe kan bjuda på riktig vinter. Men ändå, hoppas och vill att våren blir tidig! Suget blir inte bättre av besök i blomsterbutiker med krokusknoppar och tulpaner och allt annat vårigt de har där!

Krokus - Crocus vernus

Hela helgen har vi jobbat hårt på vår hall, det går ju så långsamt bara när man målar. Det ska kvistlackas och det ska grundas och sen målas MINST två gånger med slutfärg. Och torka emellan.... Men det händer lite i taget. Experimenterar fortfarande med mitt mönster till väggarna, prövar nu en variant med större rutor, men är inte klar med den än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0