Det blir nog bra!?

Helgen har varit både vatten och vin, solsken och kyla, välmående och ilska/frustration. Men alltså inte bara dåligt. Lördagen var inte alls någon bra dag för mig, det snurrade alldeles väldigt mycket om jobb i mitt huvud och det kändes ganska svart.

Som tur är har jag en underbar man som står ut med att jag ältar och upprepar samma saker om och om igen, kanske med olika formuleringar. Men det är sån jag är, jag behöver få ut det ur kroppen, verbalt. Då tömmer jag sakta och bearbetar samtidigt.

Ihop med denna vånda målade jag halltaket första svängen med slutfärg i lördags. Att vara så spänd i kroppen innan och så måla tak är ingen bra kombination. Det blir ONT! Lite förlösande sång på kvällen hjälpte....!

Söndagen bjöd på underbart vårvinterväder, strålande sol, takdropp och en temperatur som touchade nollan. Unnade mig att gå ut och bara njuta en stund efter halltaket målats en sista gång!

Inte bara en, utan två milstolpar är nu avklarade i hallen; taket är målat och den nya skrubben bredvid/under trappan är nu färdigbyggd:Upptäckte att "någon" hade lånat min kamera och även förevigat själva målar-Tina:Idag har jag varit upp till det område som i folkmun här kallas "Jämmerdalen", dvs Ådalen. Men det var en ganska OK dag, inga stora grejer, men ofta räcker det för mig att se att det blir NÅGOT för att må lite bättre. Så, tack Sollefteå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0