Snörök

Ääääntligen hemma igen! Hotellrummet jag haft har ju varit jätteskönt, sluppit känsla av hotellrum, istället bara just rum, som en liten etta.

Piteå igår var bra, de andra besöken jag gjort betalade mina kostnader, men där fick jag även lite lön. Det gillas. 

Det jag inte gillade var en bil på vägen upp som väl fick panik i snöröken och var nära att köra in i mig vid en omkörning. Var tvungen att stå på bromsen när han var på väg att svänga in alldeles för tidigt, och med en lastbil bakom så var det bara att hoppas på att lastbilen också såg vad som höll på att hända och också bromsade.... det gick bra, men man undrar vad det är för klantskallar som sitter bakom ratten!

Efter ett besök i morse i Kåge strax norr om Skellefteå var det ÄNTLIGEN dags att åka hem. 20 grader kallt och soligt och fint. Till Docksta, där började det snöa. Och sen blev det värre. Och värre. Dvs både snörök och snöfall, ingen bra kombination. Vid flera tillfällen såg man 3-4 meter framför bilen, man vet att man har en bil nånstans där framför sig, men hur nära har man inte en chans att se. Bromsar man vet man att bilen bakom sitter i samma situation och inte ser mig, och i värsta fall landar i baken på mig. Ser ut så här:


bild lånad från fuzzacidflowers.blogspot.com

Väldigt spännande och kul....

Men det gick bra, tack för det! Som vanligt sanslöst skönt att komma hem, speciellt när man varit borta i fyra dagar och efter en ganska lång (40 mil) och jobbig resa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0