The Boss

Återigen, här ute på landet håller vi inte alla gånger så väl koll på vilka stora tilldragelser som är på gång. Att det blir Nobelfestligheter till exempel, det har man nånstans i systemet, men bryr sig väl inte så mycket om.
 
Viktigare saker som att The Boss åter är på väg till Sverige har inte alls nått vår landsända, men i fredags när vi kom hem förstod jag det. Men då var det ju självklart försent att få tag på någon biljett.
 
När det gäller det här med konserter av världsstjärnor har jag bara ett fåtal gånger känt att jag skulle ha velat vara där. Bruce Springsteen är en sådan. I kvadrat.
 
När jag av syster fick reda på att han skulle ge en tredje konsert så insåg jag att det är "now or never", nu jäklar ska jag försöka få tag på biljetter!
 
Och LYCKADES! Verkar dessutom som vi fick riktigt skapligt bra platser dessutom; sektion 103, på kortändan mittemot scenen.
 
Det ska bli oerhört spännande och roligt att få uppleva honom live, och självklart kommer denna tredje konsert i Sverige att bli den bästa!
 
Bild lånad från Friends Arena
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0