Julförberedelser mm

Nu börjar det vara färdigpyntat här i huset, sånär som på granen då. Den får vänta till på lördag.
 
Så himla mycket julstädning har jag inte, och tänker inte, ägna mig åt. Självklart ska en normal städning göras, men jag känner inte att det här är rätt tid på året att lägga ner stor energi och många timmar på städning bara för att gamla "regler" säger att så ska vara. Det har jag aldrig gjort heller.
 
Det är mycket roligare med "fixet", även fast jag inte lägger timmar på det heller. Det blir väl lite julklappsinslagning nån dag också, det är roligt!
 
Apropå julklappar har jag faktiskt redan fått ett par stycken; en flaska av 2012 års glögg och en fin blomgrupp. Båda från uppdragsgivare, kul att känna sig lite uppskattad ändå.
 
 Är inte alls bevandrad i det där men har förstått att det varje år säljs en speciell glögg som är hett eftertraktad. Tror att det är en sådan jag fått.
 
 
Det var kul och den ska avsmakas vid ett lämpligt tillfälle.
 
Sen har det blivit en rejäl spark i baken också; det finns snälla tomtar och det finns elaka. Skatteverket är en elak. De vill ha massa mer pengar av mig. Surt, sa räven.
 
Helgen som var insåg vi att vi var tvungna att skotta garagetaket. Det gör vi ståendes på stege och försöker med snöskyffel nå så långt och mycket det går. Men det tar på krafterna. Efteråt sökte jag på nätet efter hjälpmedel och hittade den här: http://youtu.be/ivudyl8wmTY
 
Beställde den och idag levererades den till dörren. Det ska bli oerhört spännande att se om den är lika enkel och effektiv i verkligheten! Med tanke på att det har kommit ytterligare en del snö sen vår undermåliga takskottning hoppas jag verkligen att den håller vad den lovar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0