Annandag jul

Annandagagens kväll och tillvaron ser väldigt annorlunda ut än vi haft de senaste dygnen. Tyst och tomt.
 
Men vi har haft härliga dagar! Gänget kom från norr och från söder dan före julafton och vi hade en typisk danföredopparedan-kväll med mat, prat och avsmakning av skinkan frampå sena kvällen.
 
Riktigt julväder har vi haft hela tiden, det har snöat vackert i princip hela tiden utom idag.
 
Julklappar fanns, men inte i överdrivna mängder, vilket gjorde att Ebba hann "se" vad hon fick. Blir det för mycket drunknar de ju i varandra, klapparna. Men hon börjar bli så stor nu att hon har klurat ut att det kan finnas nåt kul i paketen, det är inte längre bara papperet som är det intressanta.
 
 
Finaste föräldrarna:
 
 
Juldagen förflöt på samma sätt som julafton; lek, mat, bus och skratt och sen börja om från början. Det var väl bara julklapparna som fattades.
 
 
Annandagen blev halv. En stund före lunchdags åkte de iväg. Först Kim och Markus, Kim som låg däckad hela juldagen med feber och ont i hela kroppen. En timma senare finaste lilla Skruttan och hennes föräldrar. Men innan dess hanns det med mer "nu-kommer-jag-och-tar-dig, soffhoppning oich allmänt bus, lek, trams och kel:
 
 
I morgon halvvardag - pappersarbete och fylla på kylskåpet, städa undan ett gäng sängar och lite annat. Lagom arbetsbelastning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0