Teknikfrossa

Ingen kan beskylla mig för att vara teknikfreak. Känner absolut inte att jag måste ha det senaste av något slag, TV, telefon eller vad det vara månde.
 
 Men vi har en platt-TV, som inhandlades för sju år sedan. OK, den var ny och dyr då, men tjock-TV:n pajade och det kändes fel att köpa ytterligare en.
 
Att ha en Laptop istället för en stationär dator kan väl inte höra till några märkvärdigheter. Telefonen jag har är en gammal hederlig som bara är till för att ringa med. Och jag har faktiskt fortfarande KONTANTKORT! Det blir billigast, faktiskt.
 
Men idag har jag inhandlat en surfplatta, vilket jag självklart inte skulle gjort om jag inte varit tvungen. Mitt nya uppdrag, Odahl, har ingen katalog, utan förutsätter tillgång till nätet. Självklart kan man inte släpa runt på Laptopen, så det fick bli en surfplatta. Just nu ligger den på laddning, sen ska jag börja leka med den och se hur den fungerar.Såklart blev det också en liten väska till den, dels skydd, dels så synbarheten blir bättre.
 
Tanken har slagit mig att den faktiskt kanske kan ersätta katalogerna jag släpar runt på.....  Att även kunna använda den för de andra uppdragen också. Oj, vad min rygg skulle gilla en lättare säljväska!
 
När jag ändå var igång blev det ÄNTLIGEN snäcka/lur till telefonen också! Skulle blivit köpt för länge, länge sen, men bättre sent än aldrig!
 
Visst är den lite söt?
 
Bild lånad från Samsung
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0