Stress/myshelg

Stressen har fortsatt, dock med vissa avbrott. I torsdags eftermiddag bestämde sig Kim och Markus för att komma upp över helgen, väldigt trevligt, välkommet och kul!
 
Hämtade det jag skulle på DHL:s depå på fredagseftermiddagen, så sen fanns varuprover och annat hemma, men jag insåg snabbt att det skulle bli mycket att släpa på ut till kund.
 
På lördagen gick vi upp i skogen på kantarelljakt, men de få vi hittade var väldigt torra, det blev för min del en påse bara att stoppa i frysen. Men väldigt skönt och avstressande var det att komma ut dit, få tömma huvudet på alla tankar på varuprover, surfplattor och planerande för två veckors bortovaro.
 
Tur med vädret hade vi också, soligt och hyfsat varmt, Kim fick till och med nån timma i solstolen med boken på eftermiddan. När jag stod och tittade på henne, och vårt hus bakom henne, såg jag hur tokigt huset ser ut nu. Ruckligt har det ju sett ut sen vi flyttade in, än mer så har det ju blivit när vi bytt fönster men inte fixat fasaden och  målat runt fönstren. Har ju inte varit någon mening eftersom fasadbyte planerats. Nu med en fasad fixad blir det en väldigt stor kontrast, ett riktig motsägelsefullt hus!
 
 
 
Men det blir fortsättning på fasadbytet även under hösten; våra gubbs har lovat ta väggarna på ömse sidor om farstukvisten framöver!
 
Kim och Markus hittade ungefär samma lilla mängd svamp som jag, men de var så snälla så de lät de få bli en liten förrätt innan kräftorna. För vi hade faktiskt en liten kräftskiva på kvällen, kräftor och Västerbottenostpaj blev det. Väldigt gott!
 
 
När de hade åkt i eftermiddags kände jag stressen sätta sina klor i mig igen. Insåg att det fanns inte en chans att hinna åka till stan och köpa den där kylväskan jag nog behöver till mina chokladprover, det får gå som det vill. Kämpade sedan med surfplattan i flera timmar för att kunna använda det mobila bredbandet i den, tills det visade sig att det funkar inte. Sorterade alla varuprover, packade ner dem i tre plastboxar, fixade säljmaterial, ordersedlar, kataloger, packade egna kläder osv osv.
 
Men nu är det mesta klart, i morgon packas vanliga kylväskan med den mat som ska med upp till stugan och sedan blir det en tvåveckors sejour i Väster- och Norrbotten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0