Stress och blommor

Det har varit lite stressande, smått ångestframkallande dagar, i går och idag. Det är ju dags att dra igång resandet nu efter mässan.
 
Det är ju bara det att allt man ska ha med sig måste finnas hemma till i morgon fredag för att man ska ha verktyg att komma ut med. Så förmiddagen i går gick åt till att jaga uppdragsgivare så det som de ska skicka till mig faktiskt är nåbart för mig på fredag. Det verkar som det med nöd och näppe kan funka. Får åka ut till DHL:s depå i morgon och hämta grejer.
 
Börjar få lite koll på surfplattan också, sen är det det här med hur ordrarna ska läggas där och själva hanteringen ute hos kund. Men det ger väl sig....
 
Och så besöksbokandet då....som alltid är lite ångestframkallande. Mer så idag än vanligt, det var ovanligt många nejtack. Fortsättning följer i morgon.
 
I lunchhöjd i dag tog jag en sväng ut i trädgården för att se vad som hänt och kom på att jag inte har några blommor på köksbordet. När man nu är innehavare av en trädgård med ett visst mått av blommor, är det ju roligt att få se dem även inomhus.
 
Det blev några kvistar flox och en mörkröd vacker sak som jag inte vet vad den heter, till köksbordet:
 
 
Vi har sen något år några små rosenbuskar, de blir större för vart år. I år kommer blommorna i stora klasar, vet inte om det syns på bilderna. En sådan klase hamnade på hallbänken:
 
 
Men faktum är att man på något sätt släpper ner axlarna ett snäpp efter att ha hämtat in och fixat dessa. Skönt att gå ut och titta på det som växer och härligt att ta med något in!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0