Sovpåse

Förberedelserna inför Formexmässan fortgår, dvs ringer kunder. Dels för att få veta om de kommer, dels för att tala om var jag är, dvs vart de ska gå.
 
Förutom det har jag också hunnit med lite målning av en av väggarna runt nya farstukvisten. Solen gassade å det vildaste och svetten rann i floder. Men det gäller ju att passa på när man har tid och vädret tillåter. Enda kruxet var getingarna som har ett bo strax ovanför, de gillade inte när jag kom för nära. Eftersom jag är lite allergisk mot getingstick höll jag på att ramla ner från bocken jag stog på i min iver att komma därifrån. Sista brädan fick lämnas till maken att måla....
 
Senaste Ebba-projektet blev klart igår; påsen hon ska ha sina sovkläder i på dagis. Tänk att skruttan är så stor att hon ska börja på dagis! Som alla tanter säger jag - vad fort tiden går och vad stor hon blivit!
 
Det blir jättebra för henne att börja på dagis, tror hon behöver det!
 
Men påsen då, det var ju den jag insåg att jag hade behövt öva upp broderikunskaperna för. Men jag hoppas den duger ändå:
 
 
 
Ramen runt namnet är en knypplad spets med broderi på, som jag haft i mina gömmor. Att den ser lite ojämn ut på andra bilden är för att jag bara sytt fast den i innerkant, ytterkanten tänkte jag kunde få "fladdra" lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0