Skitteknik

Tekniken, ja... Visade ju sig i helgen att det mobila bredbandet inte funkade i surfplattan. Enligt Halebop funkar inte SIM-kortet utan sin sticka.
OK, då får jag väl köpa ett abonnemang, tänkte jag, och tyckte att det kunde passa bra att göra det efter kundbesöket i Ö-vik. Talade om vad jag behövde och tecknade ett abonnemang. Tjejjen satte in SIM-kortet, och vad händer? Ingenting! Det lilla jävelskapet sa "inget SIM". Sorry, sa tjejjen, det är nåt fel på din apparat, gå tillbaka till butiken!
 
Så nu står jag i alla fall utan det där nödvändiga verktyget! Dessutom ingen möjlighet att komma tillbaka till butiken förrän om två veckor. Blir skogstokig på sånt skiiiit!
 
Nästa teknik som inte vill vara med är headsetet jag köpte samtidigt som plattan. Ett märkesset, borde alltså vara hyfsad kvalitet. Så sent som i går eftermiddag använde jag det, men på kvällen när det var dags för telefonsamtal igen, fungerade det INTE. Bertan hörde vad jag sa, men jag hörde inte honom. Så den tekniken som jag köpte för dryga fyratusen förra tisdagen var oanvändbar mindre än en vecka senare.
 
Oerhört frustrerande, irriterande och stressframkallande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0