Plågoredskap

Det här med motionerande är ju en besvärlig historia. Svårt att sätta av tid för, när man alltid har så mycket andra göromål som skriker, eller i värsta fall brinner. Eller så är man inte ens hemma, utan på ett hotell nånstans. Visst, promenera kan man alltid göra, och det har jag gjort några gånger. När jag kom ihåg att packa ner jumpadojjor...
 
Men faktum kvarstår, motionera behöver vi, båda två. Länge har vi pratat om att lyfta in den gamla motionscykeln som stått ute i lagårn i flera år. Om den fortfarande fungerar. Fungerar gör den, och in lyftes den i förra veckan.
 
I kväll satte jag mig faktiskt på den. Det blev ingen lång stund. Kan väl bara konstatera att det var l ä n g e sen jag använde de muskler som behövs för att cykla. Det kändes väldigt tydligt. Lyckades härda ut en kvart, med varierad belastning, mest mindre.... lär ändå kännas i benen i morgon.
 
Ska ändå försöka lägga manken till och använda den lite då och då. Den står i vår pigkammare, så det är himla lätt att inte se den och slippa bli påmind!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0