Mjukstart

Som vanligt blir det en mjukstart efter semestern. Är absolut medveten om att jag är lyckligt lottad i det fallet! Formex infaller from den 16/8 och innan dess blir det inte sådär himla mycket gjort. Vilket i sig är en stressfaktor också. Man känner ett visst mått av dåligt samvete för att man inte är ute och jagar det som jagas kan innan mässan. Fast å andra sidan har jag inte fått arbetsmaterial från något av mina företag, så då är det ju inte så lätt att sälja nåt heller.
 
Sen finns det ju vissa andra stressframkallande faktorer när det gäller arbetet, ett av mina företag känns ganska opålitliga, man vet inte riktigt var man har dem, vad de kan tänkas ställa till med. Den oron har nu svällt i mitt undermedvetna och väcker mig tidigt om morgnarna med funderingar och en massa tänk-om-det-blir-så-tankar.
 
Ska försöka räta ut de frågetecknen i morgon.
 
Mjukstarten har ju fördelen att det blir tid att komma i kapp lite här hemma. Den "nya" fasaden har jag idag börjat måla fönsterfodren på och så ska den delen som tidigare gömdes under "klätterställningen" målas en sista gång. Förhoppningsvis tillåter vädret mig att göra det i morgon.
 
En sak som vi har skjutit på för tredje året nu är vår damm. Den blev utgrävd för tre år sedan, men vi har inte haft tid att "inreda" den. Sand och eller grus ska dit, skyddsduk och så dammduk, för att överhuvudtaget kunna hälla i vatten. Sen har vi ju vår bild av en liten bäck och växter så klart osv osv. I våras sa vi oss att "i år ska vi fixa så vi kan hälla i vatten". Vi får se....
 
Bild lånad från dalarosen.blogg.se
 
Den här var fin! Fast vår blir lite större, men det är så här jag vill ha den, med massa frodig grönska runt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0