Ved, väder och mat

Det varje år återkommande projektet vedklyvning har ju fått ligga nere ett tag på grund av all snö som har envisats med att ramla ner.

I förrgår ladade jag in det som jag klöv förut, eftersom det var ämnat att hänga ihop med det som kommer att bli över i år. Det behövdes en utspädning av granved. Väldigt lyckat att jag gjorde det, det hade ju kommit en del snö över det, men det kom ju ännu mer i går.

Idag har jag äntligen kunnat återta det jobbet, känns som vi ligger lite sent tack vare vädret!

Vet inte vad det är för fel på klimatet, men tokigt är det! Det hör inte till vanligheterna ens här, att det kommer så pass mycket snö så här sent i april. Idag har vi i och för sig haft en OK dag, soligt men termometern har inte orkat längre än till drygt +6. Regn är utlovat till kvällen och det skulle vara välkommet för att få bort den snö som fortfarande ligger kvar. Men nu har temperaturen dalat till dryg +3, så risken är väl stor att det kommer som snö i stället.....

Och så har jag lagt in ett nytt recept på eatit.blogg.se, fick till kyckling i kväll som helt enkelt blev så kanongott! Eftersom det är min blogg, får jag säga det själv!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0