Surt, sa räven när han åt rönnbären

Har sagt det många gånger förut och kommer att säga det igen; såååå skööönt att vara hemma igen!!!!

Vädret som varit gör ju ingen lycklig, det har snöat till och från under mina dagar i Dalarna. I går morse sopade jag av ca en decimeter från bilen innan jag åkte mot Rättvik och Mora, men det är tur att mina butiker inte vill ha besök förrän fram mot tio, då har temperaturen stigit och det börjat slaska.

Det värsta är att temperatur, snö och allmän dålig konjunktur gör att vi konsumenter håller i plånboken och inte handlar, vilket betyder att de flesta av de butiker jag besökt har köpstopp. Av de kostnader jag haft under de här tre dagarna i form av hotell och drivmedel har endast en bråkdel blivit betalt. Surt, sa räven.

Min planering för nästkommande vecka var att åka upp till stugan och beta av området runt Umeå, men jag ställer in det. Där är fortfarande allt för mycket snö kvar och mer har kommit och väntas komma de närmaste dagarna. Det lär vara ännu mindre försäljning i butikerna däruppöver, och alltså ännu mindre behov av att fylla på lagren. Ännu surare, sa räven!

På vägen hem idag tangerades 9 varma grader nånstans norr om Gävle, sen sjönk det stadigt. Kändes oerhört "kul" att se hur mycket snö som kommit här hemma; det har nog smält undan en del i dag, men ca 15 cm var ändå kvar... äckligt skitsurt, sa räven!!!!

Vill ändå slå ett slag för stughotellet jag bott på; Moskogen i Leksand. Ska ni upp till Dalarna vill jag rekommendera detta! Radhuslängor med rum i varierande storlek med litet pentry och ändå med frukost serverad i huvudbyggnaden. Trivsamt och fräscht i skogsbrynet med närhet till Dalarnas sevärdheter.
Ett extra plus är ju självklart att de har samma tapet som vi har hemma i köket, fast i en annan färgställning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0