Ja, må jag leva!

Ja, då är man ett år äldre igen, men återigen så är det ju att föredra gentemot alternativet.... även om jag tycker det här med ålder är ett märkligt fenomen. Visst är det ju så att man inte alltid själv ser i spegeln att det händer saker, den tittar man ju i flera gånger om dagen och följer ju därför med, och blir lite blind för vad som händer i ansiktet. Sen finns det absolut gånger när man definitivt ser det. Nästa del är ju det här med insidan. Där är man ju absolut samma människa som under tonåren, under 20-åren, under 30-åren osv, men det är det ju bara jag som vet!

Försöker tänka på det när jag ser människor som jag tycker ser väldigt "tantiga" och tråkiga ut; att det är kanske så de uppfattar mig också? Och dömer mig? Precis som jag dömer dem. Eftersom jag känner mig som 25 utgår jag från att jag uppfattas som det också, men det är nog bara att inse att så är det inte. Gammalt ordstäv håller än: man ska inte döma hunden efter håren.

Nog om detta. Dagens höjdare var ändå makens, som han kallade det, diffusa present. En resa. Dit jag vill. När jag vill. Visst är det underbart? Sen vet jag ju att det inte bara är jag som vill resa! Det är flera år sedan vi var iväg någonstans och åren dessförinnan hade vi nog lyckats skämma bort oss själva med regelbundna resor. Sånt ger abstinens!

En nära förestående resa, som vi båda ser oerhört mycket fram mot, är nästa vecka när vi äntligen får åka norröver och öppna stugan för säsongen! Vi har förstått att där är rejält mycket snö kvar fortfarande, men vi ska ha fått, eller snart få, vägen plogad så vi kan ta oss ända fram. Skulle det av någon anledning skita sig, så får vi gå de sista ett par hundra metrarna, kånka och bära, men dit ska vi!

Det finns tyvärr inga som helst möjligheter att förra årets underverk upprepar sig när snön försvann i rakettakt medan vi var där, kunde sitta ute och äta och till och med fick sätta upp soltaket för att det blev för varmt, kunde krattade hela gräsmattan innan vi åkte hem.Men vi ska dit och ha det alldeles väldigt skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0