Sparken?

Min första tanke när det blev officiellt att paret Reinfeldt skulle separera var att Fredrik Reinfeldt kärat ner sig i sin partisekreterare Sofia Arkelsten. Kärlek på jobbet är ju inte ovanligt. Att en statsminister skiljer sig under mandatperioden är inte lika vanligt. Speciellt inte när förhållandet varat så länge, då brukar man nog kunna hålla ut mandatperioden ut, det ser snyggast ut så och är praktiskt eftersom det är mycket representation o dyl, där kutymen är att den respektive är med. Kändes lite "akut".

När nu Arkelsten idag talar om att hon ska avgå, trodde jag att det var en följd av deras eventuella förhållande, självklart kan de inte inneha dessa poster om de är ett par, det blir ohållbart på alla plan.

Men enligt aftonpressen är det alla hennes grodor som får Reinfeldt att sparka henne; the bottom is nådd. Hoppas att det är så, att han har bättre smak än så. Hon är en person jag inte alls kan med, tycker att hon ger ett oerhört överlägset och arrogant intryck. Alla hennes grodor har ju inte bättrat på intrycket heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0