Formexfördelar

Äntligen hemma igen efter Formexmässan, så himla skönt! Det har blivit långa dagar och sena kvällar över hela linjen. Den stora tröttheten kommer ju så här efteråt och jag gissar att jag kommer att sova som en däckad i natt. 

Dagtid har det har varit mycket och hårt jobb, kvällstid har det har varit både underbara och roliga stunder.  

Exempelvis på fredagkvällen när vi tog en tur med Markus båt. Kära maken kom ju ner på eftermiddagen och vår förhoppning var ju att åtminstone kunna få titta på båten. Nu hade vi sådan tur att vädret var perfekt så strax efter halv sju på kvällen åkte vi från deras hemmahamn in mot Gamla Stan, där Vickie stog och väntade. Där la vi till och åt en jättegod kycklingsallad, drack vin och njöt av den fina båten, goda maten, trevliga sällskapet och framför allt det lyxiga i själva upplevelsen av att se stan för sjösidan på ett sådant sätt!Kapten Ramström med besättning!Vi satt och mådde bra tills det blev mörkt och sedan var det läckert att glida hemåt i mörkret och lyssna på fräsandet av vattnet som trycktes undan av båten!

En helt underbar kväll!

På lördagen firades Kim som snart fyller 30 år. Det är inte klokt att hon är så gammal, när hände det? Min lilla första skrutta!Innan jag åkte hem idag var jag och hälsade på nästa generation "skruttor", underbara lilla prinsessan Ebba.

Så otroligt roligt och mysigt att få ett par timmar med henne och Heli, att få möjlighet prata med Heli i lugn och ro, och få umgås med Ebba. Skruttan växer så det knakar!

Hon har så mycket hon måste hålla koll på, det händer ju saker runt omkring, hela tiden!Vem har tid att äta då?Och så finns det ju så många saker som måste undersökas, övervinnas och hanteras! Det är ju fantastiskt egentligen att så här kunna dra privata fördelar med jobbandet, att få dessa timmar med både barn och barnbarn som en högst positiv bieffekt av dagar som annars bara skulle upplevas som råslit. Den enda jag egentligen inte fått växlat mer än fem ord med är Dennis, men det blir nog tillfälle att ta igen det så småningom.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0