Helgförberedelser m.m

Operation städning och fixande har påbörjats inför helgens storfrämmande! Det är väldigt bra och nyttigt att emellanåt få lite gäster så man får lite eld i baken och röjer lite. Är inte så mycket för det där med storstädning för att det ska komma folk, men i vår nuvarande sits med uppbrutna golv och en hall som är till viss del påbörjad renovering av, så är det väldigt svårt att motivera sig till annat än absolut nödvändig ytstädning. Speciellt när man vet att snart ska det bli än värre...

Ser oerhört mycket fram mot den här helgen, att alla kommer samtidigt, det är ett visst pysslande med mat och sängplatser för många, men det är så himla roligt att just vara många!

Är också så väldigt glad över att barnen fortfarande som vuxna, kanske än mer än när de faktiskt var barn och ungdomar, är goda vänner och umgås med varandra. En god syskonrelation är en trygghet och tillgång hela livet.

Nåt som är precis lika roligt är att de respektive som finns klickar in i det här så himla bra, de både förstärker och kompletterar relationerna. Inte bara syskonen emellan, utan även gentemot oss. Tack Heli och Markus!Och såklart längtar vi ju alldeles väldigt efter att få träffa lilla prinsessan Ebba igen. Senast var den 5 september, men jag är säker att jag kommer att tycka att det har hänt en väldig massa på dessa knappt 20 dagar!

(Sen verkar det ju finnas ytterligare en respektive som vi inte träffat än, det blir kanske så småningom!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0