Underbar brittsommar!

Ibland blir saker så rätt att det känns nästan som det var meningen! Som att planera och ta ut några semesterdagar den här veckan, med det vädret som vi bjudits på! Igår var det varmt och skönt, sol till och från. Idag har vi haft sommartemperatur, som mest har det varit 22-23 grader! Att den 29 september i Sundsvallshöjd, kunna sitta ute och äta den grillade maten, fast solen försvunnit bakom träden är helt fantastiskt härligt!

En annan sak som blev så rätt, var att jag häromdagen satt och letade på Blocket efter en 140 cm bred säng att ersätta den 120 breda i Bertans arbetsrum med, och fick syn på annonsen om en bäddsoffa som kunde bäddas ut till just en 140-säng! Så himla mycket bättre än en stor klump till säng! Dessutom är det tveksamt om vi hade lyckats få upp en 140-säng för trappan.... En bäddsoffa är mycket smäckrare när den är oanvänd, och är det bara en nattgäst som ska sova behöver den inte ens bäddas ut! I eftermiddags var vi och hämtade den!

Enda problemet det för med sig är var vi ska göra av alla färgburkar som nu är gömda under sängen... Nej, det går inte att ha dem under den nya, för där följde det med en sänglåda där man ska förvara sängkläderna! Men det löser sig!

Anledningen till semesterdagarna är trädfällning. Det är nu det ska fällas som ska bli nästa vinters ved. Därför är det extra fantastisk att få inte bara rätt väder att fälla träd i, utan rent underbart härligt väder!

Så han har slitit, kära maken, med trädfällning - ca 1/3 av behovet är nu fällt, och när han tagit dagens trädranson, har han gått på farstukvist/trappbyggnationer. Det blir kanonbra!Gissar att i morgon kommer själva trappstegen på plats!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0