Snälla grannar!

I sann ping-ponganda mår jag då lite bättre idag. Alltså har det utförts arbete; den gamla häcken ska ju bort för att släppa fram den nya och idag har jag ägnat en hel del timmar åt att klippa ner den. I marknivå, eller helst under, för att det inte ska sticka upp "stubbar". Resultatet, förutom att häcken försvinner, blir ont i ryggen och axlarna. Rejält ont. Ska alldeles snart in i bastun och hoppas då på att det läker....

Dagens glada överraskningar har varit trevliga grannar, där den ena gett oss hembakt tunnbröd och den andra en STOR bytta med trattkantareller! Det blev fyra rejäla påsar trattisar i frysen. Extra roligt eftersom jag inte haft tid att gå upp i skogen hemma och plockat. Vet dessutom inte om det finns några eftersom de kalhuggit de markerna där det fanns som mest av dem.

Uppdatering söndag: Vet inte vad det tagit åt mitt minne, men jag glömmer ju käraste svägerskan när det gäller snälla grannar! Hon var ju nån dag före de övriga, kanske är det därför.... men hon kom ju också mad matnyttigheter: egenodlade morötter, potatis och krondill!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0