Väggar, golv mm

Igår vaknade vi till minusgrader och mark som var vit av frost. Tyvärr blev det en del trafikolyckor i halkan som självklart var på vägen. Fortfarande på eftermiddagen var marken frostvit i skuggiga områden.

Så, trots att det idag varit en betydligt mildare dag med regn och blåst, kändes det skönt att lämna in min Blue Bird för att få monterat motorvärmare med kupéuttag och få på vinterdäcken. Tills i morgon bitti är det klass 1-varning utfärdad gällande halka efter dagens regn...

Igår hade vi mattläggaren här igen och nu fick vi in en matta i tvättstugan! Den gamla som var där var trägolvsmönstrad, men någon bra sådan fanns inte i sortimentet jag hade att välja ur nu, så det fick bli en mörkbrun. Kan se hårt och konstigt ut, men jag tror det blir bra ihop med det i övrigt vita, och Väggarde blåa draperierna som ska tillbaka upp så småningom.Och så hallen då... den är fin... Bertan hann få in en del isolering i väggarna, men ingen vindpapp eller plast, och med det glesa brädverket på utsidan och mycket övrigt på insidan att önska, så får man ta vad man har när vinden viner och det blåser rakt in:Men, vi har aldrig varit så nära färdigställande som nu! Det går faktiskt framåt, bra så!

Dagens riktigt roliga händelse är att jag fått klart med en ny uppdragsgivare. De har riktigt fina saker, och verkar vara ett företag med insikt och klokskap. Enda nackdelen är att de är ganska nya i branschen och det är en tuff bransch där inte alla överlever. Men det ska bli riktigt roligt att jobba med dom! Tyvärr är det inte riktigt rätt tid nu, alla har huvuddelen av inköpen för säsongen, men det ska bli intressant med omdömena!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0