Kylslaget

I går lördag, hade vi en riktigt solig, härlig dag. Dock ganska kallt. Fortsatte häckröjningen tills ryggen höll på att gå av, men nu är det bara några meter kvar av den! Förhoppningsvis blir det väder att kunna fortsätta när vi åker upp nästa sväng!

Bertan fortsatte rivningen av vår allra bästa altan, middagsaltanen som ger sjöglitter i ögonen när det vill sig som bäst. Nu är den en saga all.Men till våren/sommaren ska den återuppstå, men mycket bättre! Bredare, längre och utan murkna räcken som man behöver vara orolig att någon ska luta sig mot. I stället blir det en trappa ner mot sjösidan. Blir finemang för lilla Ebba att klättra på!

När den den gamla familjegården såldes för fem år sedan tog vi hand om diverse gamla saker som annars skulle slängts. Bland annat en gammal kista. Den har sedan dess stått och förutom att samla damm, fått ta hand om dynor och diverse som behövts gömmas undan.

Nu har den fått en ny funktion och hedersplats. Det är ju trendigt att använda koffertar och liknande som soffbord, och det är just vad den fått bli. Den pryder verkligen sin plats och det blev kanonbra!(Maken pryder också sin plats och är även han kanonbra...)


Väl hemma i kväll har vi fått elda som tokar för att få upp lite värme. Med en hall där man ser ut genom väggarna och ett golv som inte ens är, i kombination med +3, regn och blåst blir det kallt. Vi hade 14,1 inne när vi kom hem...

Det är sagt att de ska komma på tisdag och börja bygga upp tvättstugan igen, men vi tror det inte förrän vi ser det. De skulle varit här både förrförra veckan och sen den som varit och sprutat antimögelmedel på grundstockarna, men ingen har dykt upp. Det måste ju såklart göras innan golvet kan byggas... Hittills har det ju varit hyfsat varmt ute, så det har funkat, men sådana här temperaturer fordrar att ett hus har väggar och golv...liksom. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0