Bakslag

Nu är nio månader avverkade på det här året, och jag kan konstatera att det har varit en hel del strul, motgångar och annat tjafs hittills det här året. Den stora höjdaren har ju varit lilla Ebbas födelse!

För övrigt har det varit vattenskador, dyrt bilkrångel, för att inte tala om tjafset med närstående släktingar som tagit väldigt hårt och orsakat massa vånda.

Veckan som kommer var det inplanerat mässa i Jönköping med en av mina uppdragsgivare. Avresa dit på måndag med tisdag och onsdag som mässdagar. Idag, IDAG, ringer de och säger att det blivit ett missförstånd och att jag inte ska vara med.

Resultat: ännu mer stress, irritation, vånda och ilska. Som sedan följs av funderingar över om det är värt att jobba vidare med den här leverantören, bör/kan jag hitta någon annan? Vart är de på väg? Åt vilket håll och är det till fördel eller nackdel för mig? Hur hitta någon annan som ger samma intäkter? Osv, osv. Nya saker som kommer att snurra i huvudet när man borde sova.

Skönt känns att åka upp till stugan i helgen, komma hemifrån och förhoppningsvis få rensa skallen och koppla bort allt för ett par dar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0