Trött!

Så var en arbetsam helg till ända. Det har varit väldigt mycket fysiskt arbete för oss båda två. Samtidigt är det en ganska skön känsla, att jobba sig fysiskt trött. Framför allt när det mesta arbetet har företagits utomhus i det riktigt ljumma sköna höstvädret vi haft, framför allt idag!

Nu finns det ett brädtak på takstolarna över bron/farstukvisten som jag visade igår och däröver har det lagts plast, som ett priovisorium under vintern. Det blir riktigt, riktigt bra!

Men i morgon är det dags för vanliga jobbet, så då får vi vila igen! Åtminstone fysikt, det kommer att bli mycket bilåkande i nästa vecka för oss båda två. Bertan ska söderöver i morgon och återkommer på onsdag. Själv åker jag norrut. Landar i stugan i morgon eftermiddag och sedan blir det ett Norrbottensrace fram till och med torsdag, när vi sammanstrålar i stugan båda två. Där och då, börjar en veckas SEMESTER!

Kommentarer
Postat av: diana

Härligt med höstlov! Jag kommer blogga och lägga upp foton så ofta jag kan. Har också lovat mamma att höra av mig under resans gång om var jag ska och när. Tror värsta resfebern kommer nästa helg i och med att jag också tömmer mitt rum men det ska bli så himla kul att dra iväg på äventyr :)

2011-10-23 @ 23:18:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0