Köksrenovering "light".


Vi har båda två haft tankemissar de senaste dagarna och tänkt jobb på måndag. En fantastiskt skön känsla när man kommer på att - visstja, vi har semester, inget jobb på måndag!!!!

Men jobb har vi haft, och kommer att ha hela veckan förmodligen, men av det trevligare slaget! Det stora projektet för den här semesterveckan är ju att få in diskmaskin och ny bänkskiva i köket här.

Projektet påbörjades idag. Som alltid dyker det upp problem. Nummer 1 var att vi kom på att den gamla diskbänken har en "sarg" i bakkant mot väggen, sånt som ska skydda väggen bakom mot ev. översvämningar på diskbänken. Frågan är bara hur det ska gå till att ha sådana översvämningar med en diskho med avlopp som vattnet rinner ner i????

Hur som helst, så hade vi ju satt kaklet ÖVER den här sargen, så vi insåg till slut att det bara var att knacka ner större delen av den nedersta raden kakelplattor för att kunna få bort diskbänken. Surt, sa räven! Som tur är har vi tillräckligt antas kakelplattor sparade! Men det gick!I morgon ska vi inhandla fix- och fogmassa för att kunna komplettera kaklet, samt några rör som hade missats. Nya bänkskivan ligger redan på plats med hål utsågat för nya diskhon. Det blir nog inte helt klart i morgon men en bit till ska vi väl ta det!!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0