Inte som planerat - men bra!

Idag skulle jag ju åkt ner till Jönköping och mässa, men det blev ju liksom "inställt". Med så sent återbud finns inte stor chans att boka upp något, speciellt inte när allt i närområdet är avverkat. 

Så "kontorsdag" skulle/fick det lov att bli. Bertan hade också en sådan inplanerad pga säljsystemsbyte med tillhörande administration. Alltså blev det ingen uppstigning i svinottan.

Relativt nyligt uppstigna knackade det på dörren halv åtta i morse och när jag i morgonrock öppnade dörren stod där företaget som skulle utföra antimögelbehandling.... det blev fart på oss kan vi väl säga! 

Såklart är ju sådana medel inte några man ska ha närkontakt med, så vi blev tillsagda att hålla oss utomhus i 2,5 timma efter det hade sprutats, samt vädra under tiden. Lagom kul att ha dörrar och fönster på vid gavel när gräset glittrar av frost....

Men det fanns ju inget att välja på, så på med stövlar och de jobbarkläder man i förvirringen hittade.  

Men inget gott som inte har mer gott med sig; i denna kylslagna men soliga och vindstilla morgon tog Bertan ner de träd som saknades för nästa vinters ved, jag drog ris till brännhögen, tog granris från de fällda träden till blomlådedekoration, var uppe i skogen och hittade och märkte ut årets julgran.

Så nu håller vi verkligen tummarna för att de faktiskt dyker upp i morgon, de som ska bygga upp vår tvättstuga igen! Det är den som ska tas först, är det sagt, och det är också den som jag saknar som värst.    Joooo, ska lägga in kvällens middag på www.eatit.blogg.se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0