Mer förbättringar

Nu har vi varit här i stugan i drygt en vecka - beroende på hur man räknar... och vilka man räknar. Men det roliga är att vi fått gjort mycket bra och positionsframflyttande saker (lät väl bra?).

Såklart har vi då flyttat fram positionerna ytterligare idag; 120-sängen i Dennis rum (röda rummet) har åkt ut och in har flyttats bäddsoffan som stått i andra stugan i en förfärlig massa år. Fördelen med att flytta dit den är att det rummet är så litet så även en 120-säng dominerar rummet. En vanlig soffa lämnar plats för ett litet bord och rummet blir ändå luftigt, samtidigt som soffan kan bäddas ut till en dubbelsäng om så behövs.Så har också all köksinredning från "nya" stugan flyttats ut till garaget och blivit inredning där. Kvar är själva diskhon och än så länge spisen och det gamla kylskåpet. Vi har ju beslutat att vatten och avlopp ska få vara kvar där och gömmas i nåt slags skåp. Det känns tokigt att proppa igen och bygga bort. Skulle någon i någon framtid vilja bygga om huset så finns då möjligheten att åter få till ett kök där.

Men det ser väldigt annorlunda ut i allrummet där:

Tack vare det milda vädret har även sommarens kommande altanbygge kunnat förberedas. Kära maken har grävt för plintar till den nya middagsaltanen. Betyder att när våren kommer är det bara att börja bygga! Den nya altanen kommer att bli både bredare och djupare än den gamla, familjen har ju utökats!!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0