Så mycket bättre!!!!!!!!!

Idag har adrenalinet stått i öronhöjd på maken. Han gillar inte att agera rörmokare och det har han varit tvungen att göra idag. Men efter en del svordomar, stress och omkopplingar fick han till det! Vattnet kommer in där det ska och rinner ut där det ska! Diskmaskinen står där den ska och är inkopplad, men vi har inte vågat köra igång den än. Det får bli i morgon bitti - OM det är nån koppling som inte är tät är det bättre att ta det problemet då i stället för på kvällen....

Kaklet vi blev tvungna att knacka ner är ersatt med ny plattor och fogades i förmiddags. Det enda som fattas nu är en silikonsträng mot bänkskivan, och en runt den nya diskhon. Lite av det gamla "stugkänslan" måhända är borta, men det är så mycket snyggare och så mycket mer arbetsyta! Och diskmaskin.... Yesss!En annan mycket trevlig "överraskning" har varit att vi kunnat använda sommarbastun. Vi har trott att den varit för "tunn" för att kunna använda även på hösten, men det har visat sig funka utmärkt!

Så det känns som det mesta har "gått vår väg". Till och med vädret som varit milt och fint för årstiden. Tre dagar i sträck har de lovat oss regn, men inte en droppe har det kommit! Nu ska det åter komma regn i natt, och de kan väl inte ha fel hur många dagar i sträck som helst, så OK då. Låt det komma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0