Mer kök att bygga om!

I dag har nästa köksrivning påbörjats! Vi delar ju vårt boende här i "stugan" på två hus, det ena är det ursprungliga där ansiktslyftningen av köket i går blev klar. Det andra byggdes för ca 18 år sedan och består av ett stort allrum med kombinerat kök och "vardagsrum". Dessutom ett stort sovrum, toalett och bastu. Där sover vi på sommaren och bastar på vintern (numera).

Detta hus var vår räddning på järnåldern när barnen hade kompisar med, då kunde vi sitta där inne och rå oss själva, medan de gjorde det samma i "gamla" huset. Nu är ju den tiden passé sedan länge och det stora allrummet har ingen som helst funktion längre. Det har blivit ett utrymme där vi ställer saker vi inte riktigt har plats för någon annanstans.

Planen nu är att göra två sovrum av allrummet i stället, för det finns ett betydligt större behov av. Alltså måste köksdelen till att börja med rivas. Skåp och lådor kommer i stället att få ny plats och funktion i garaget, så det känns bra att äntligen få riktig användning av dem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0