Home SWEET home!

Igår var jag i Skellefteå och jobbade, en tur på 40 mil tur och retur från stugan. Men det var trevliga kunder och gav lite klirr i kassan så det var en bra dag.

Det kändes väldigt skönt när jag var tillbaka och visste att det var sista kvällen, kände att då kunde jag äntligen slappna av.

Efter all stängning av el och vatten som ska till låste jag och drog söderöver frampå förmiddagen.

Väl hemma var det härligt att se att så mycket är återställt och klart efter alla dessa månader efter upptäckten av vattenläckan! Nytt trägolv i köket, blankare lack än vad vi hade på det gamla, men det är bara att ta det. Det som slog mig var hur mycket vitare detta nya var, två år får ett trägolv att gulna ganska mycket. Och det är ju gulnat jag vill ha det, så där är vi tillbaka på ruta ett... men det är utan skavanker och nu har vi satt nya tassar på stolar och så för att förhindra märken från dem i alla fall.

I tvättstugan är maskinerna inställda och, trodde vi, installerade. Men avloppsslangen från tvättmaskinen var inte där den skulle upptäckte vi när vi skulle dra igång maskinen. Elkillen kan ju inte göra det han ska förrän rörkillen gjort det han ska, och sen ska elkillen dit igen och även rörkillen..... och något led missas!

Det enda som är kvar nu är att målaren ska dra ett varv färg till på panelen i köket som de rev ner, sen är det klart!!!!

Ska bli så skönt att få flytta tillbaka allt på sina platser, slippa ha tvätten och städgrejerna samt en väldig massa annat grejs i gästrummet, kunna använda torkställning och, när det behövs, torktumlare igen! 

Och fortsätta uppbyggnaden av hallen....i den takt kära maken orkar. Just nu har han årets mest hektiska veckor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0