Det funkar!

Hallidéerna från igår kväll, sprungna ur en hjärna som var lite lössläppt med vinets hjälp, kollades i dagens kranka blekhet. Och höll. Befanns dessutom bra!

Så vi jobbar vidare på det! Påbörjade till och med resan dit. Den lilla delen från den gamla dörren som var igenspikad, öppnades upp för att se om idén höll och funkade. Det gjorde den. Del av den gamla karmen sitter kvar, den var ju tänkt att byggas in i väggen, nu får den sågas bort istället, då blir det lite mer utrymme och snyggare för den lilla hyllan. Så här ser det ut:Det syns inte här, men utrymmet (hyllan) till höger om dörren är ca 25 cm djupt. Ett snyggare bakstycke, lite mer bredd när gamla dörrkarmen försvinner, några hyllplan till, vitmålad, foder runt dörren, vitmålade stockar på ömse sidor, blir bra tror jag! Det är detta man nu har rakt framför sig när man kommer in genom vår ytterdörr, eftersom den nu är flyttad. Trevligt då att ha något trevligt som fångar blicken.

Och så har det blivit ett nytt inlägg på www.eatit.blogg.se. Söndagar är ju kycklingdag hos oss och idag (också) tröt fantasin och det blev en gammal trotjänare, kyckling med red curry-sås. Skillnaden var att jag hade lite wokmix-grönsaker och jag tror det höjde rätten! Brände i munnen och fick oss att småsvettas lyckades den med. Smakade riktig mycket Thailand också!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!Vi på Rakebacklovers är intresserade av att köpa ett inlägg på din blogg.

Inlägget kommer vara cirka 150 ord långt och handla om gambling.

Vi kommer vilja länka till 4 sidor på 4 olika nyckelord.Är du intresserad?

Svara på detta mailet så får du inlägget och länkarna.Vi betalar dig 300kr för 5 minuters arbete.Johan@rakebacklovers.com

2011-11-23 @ 11:45:18
URL: http://www.rakebacklovers.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0