Nöjesresa

Dagen idag var tänkt att ägnas åt att boka inför nästa vecka, men det gick åt pipsvängen till största del. Flera hade nyss gjort inventering och upptäckt att de hade alldeles för mycket varor och var tvungna att sälja bort befintligt innan de kan ta in nytt. Andra hade fått flera varuleveranser den senaste veckan och var smått panikslagna över var de skulle göra av det nya, och om de skulle lyckas sälja det.

Lyckades få till tre besök, två på måndag och ett på tisdag. Varje vår finns en period - jag trodde den hade börjat med tanke på det fina aprilvädret - när man kan sälja in det sista för sommaren, och det gäller ju att fånga den. Inte komma för tidigt, som jag verkar göra nu och inte för sent, då är de rädda att inte hinna få ut varorna innan sommaren är över.

Så jag får väl avvakta ett tag till.... och hoppas att det då inte blir försent....

I morgon ska jag åka långfärdsbuss. Det har jag inte gjort sedan tonåren när jag emellanåt åkte till min gamla hemstad Borås. Föredrar egentligen tåget, mer rörelsefrihet där, men bussen är mer lättnåbar härifrån och jag får skjuts dit av snälla grannen Märta. Har de senaste dagarna dessutom hört den ena rapporten efter den andra om inställda tågavgångar (en del ersatta med buss...). Frågan är vad SJ håller på med?

Ska nu ner till huvudstaden och möta upp maken hemma hos Kim och Markus. Då kommer han från Oskarhamn och sin konferens och i stället för att köra ända hem i ett svep (farligt tröttsamt långt), så slår vi två flugor i en smäll och hälsar på barn och barnbarn. Det ska bli väldigt roligt!!!!

Få träffa den här lilla skönheten igen också!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0