16 år idag

I dag firar vi 16-årig bröllopsdag! Självklart känns det som det inte alls har gått så lång tid, men när man betänker vad som hänt sedan dess, känns det som väldigt länge sedan. Förmodligen ska det vara så.

Vi bestämde att inte köpa presenter eller blommor till varandra, istället köpte Bertan en flaska bubbel och jag lagade en god trerätters, det räcker bra så.

Hittade ett recept på en förrätt med Pilgrimsmusslor som lät väldigt spännande som jag ville göra, men när jag kom till affären var det extrapris på något skaldjur så de hade helt enkelt tagit bort pilgrimsmusslorna för att ge större plats till extrapriset, så tji musslor. Inte kul när man står i affären och har en plan och måste revidera den i en hast. Det fick bli ett säkert kort; kräftstjärtar.

Roligt däremot att för första gången göra en egen Tiramisu och den blir lyckad. Å andra sidan så enkel att göra, så det var svårt att misslyckas. Däremellan en god bit kött och potatisgratäng, en klassiker vi även hade då, för 16 år sen!

Då, för 16 år sedan hade vi även tur med vädret. Det har vi inte haft idag; hällregn och ca +6......, men kärleken är fortfarande varm och levande, det är det viktigaste!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0