Shopping m.m

Igår blev det snudd på en heldag i stan för mig. Hade ett kundbesök inbokat kl 13 och tandläkaren 11.20. Före och emellan besöken blev det lite shopping.

Hittade ett par väldigt väl passande beige byxor (en väldigt praktisk färg, kombinerbar med alla andra färger) på Flash med hög midja, är så glad att den modellen börjar göra sitt återtåg! Hade helst velat haft lite utställda ben också, men fick nöja mig med raka.Dom kommer att få göra god tjänst hos mig!

Hos tandläkaren blev det en gjutning av underkäken, nu ska även den blekas!

Orkar ju inte gå i så många butiker, före tandäkaren blev det lite välbehövliga underkläder och efteråt hittade jag byxorna, sen satte jag mig i stället på en bänk på gågatan och tittade på folk och njöt av solskenet!

Sen blev det maratonkundbesök....men lite betalt gav det!

Mitt blåa finger börjar idag gå att använda lite försiktigt. Igår gick det inte att skriva på datorn med det, inte att göra något annat heller, men nu funkar det att skriva. Det är fortfarande blått och svullet, men inte fullt lika mycket som igår, så benet är nog inte krossat.

I början på veckan lade vi om vår planering och bestämde att vi åker upp till stugan i helgen. Det ska bli regn och ganska kallt, men det spelar ingen roll. Det ska bli skönt att komma upp! Går ändå inte att klyva ved när det regnar, inte heller att riva ut hallgolv om man inte kan ha dörren öppen och slänga ut skiten allteftersom!

I stället ser vi fram mot en helg med mycket vila och återhämtning, framför allt för Bertans del, god mat och dryck, avkopplande bastubad och allmänt välbefinnande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0