Rören fixade!

I morse halv åtta kom en liten  rörmokargubbe. Han såg lite suspekt ut, men när han satte igång såg det absolut ut som han kunde sitt jobb. När han var klar strax före elva var nya varm- och kallvattenledningar dragna, och den läckande ledningen bortkopplad. Himla skönt att åter ha rinnande kallt och varmt vatten i köket, man blir lite handikappad utan det!

De nya ledningarna ligger utanpå timmerväggen som är mellan kök och hall. När vi färdigställer väggen ska vi göra ett par inspektionsluckor så vi kan hålla koll.

Ringde försäkringsbolaget i dag för att kolla att vår anmälan från i lördags kommit in, men så verkade inte vara fallet, utan jag fick dra allt igen. Nu ska nån bygg/torkfirma ringa senast under förmiddagen i morgon för att bestämma en tid för att komma och inspektera.

Eftersom ingen lär dyka upp i morgon bestämde jag mig för att fullfölja mina jobbplaner och har nu packat för att åka norröver i morgon bitti. Det blir ett par besök i Ö-vik först och sedan ett i Umeå. Sedan - stugan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0