Ljuvt och lett

Igår var det massiva tekniska problem på den här bloggen, så här kommer en sammanfattning av gårdagen:

Äntligen varmare väder, vedklyvning, vedklyvning i linne och shorts, mer vedklyvning, takrivning i hallen, sanslös massa skräp som rasar, isolering, damm, igenmurade ögon näsa hals, getingbon, råttbon, totalt murkna takbjälkar, vägg som inte möter tak (= blåst och allt annat som vill ta sig in har fritt tillträde), städning, grillning.

I morgon får vi gå till jobbet och vila.Ja, så såg gårdagen ut.

Idag har vi begåvats med riktig sommarvärme, det är vi ju säkert inte ensamma om, men det är första gången här hemma som vi kunnat sitta ute och grilla och njuta av sol och värme. 25 underbara grader när det var som bäst!

Arbetsmässigt blev det en hyfsat kort dag för mig, så jag drog på shorts o linne och drog igång vedklyvningen när jag kom hem. Tyvärr blev det inte lika mycket gjort som jag önskat. Mitt vänstra pekfinger råkade hamna mellan två hyfsade okluvna vedträn..... hela fingertoppen är blå! Inte bara nageln utan även på handflatesidan. Det bultar och det bankar kan jag ju säga, fortfarande efter över fyra timmar! Går inte ens att skriva på datorn med den - ONT, DET GÖR ONT!


Bild lånad från Sagoruna

Så här ser mitt finger ut, skillnaden är att det är pekfingret för mig, som tur är på vänster hand! Men tvivla inte om att det är synd om mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0