Dalaturné

I morse var jag uppe i ottan för att ge mig iväg till Dalarna. Med mina mått mätt ottan i alla fall, alla håller nog inte med mig, men strax före sex var jag uppe.

Blev så "glad" när jag strax innan jag skulle åka såg att det började snöa! Som tur var gick det fort över och jag tyckte att det var ju bra att jag skulle söderöver, borde ge varmare väder och regn snarare än snö.

Första stoppet i Falun och sen vidare till Borlänge och efter det Leksand för övernattning. Mellan Borlänge och Leksand kom det en riktigt rejäl snöby, samtidigt som dom på lokala nyheterna pratade om mer snö i natt och dessutom minusgrader. Kul. Tur att jag har första besöket kl 10 i morgon här i Leksand och alltså inte behöver köra så långt.

Eftersom jag ju betalar hotellen själv försöker jag ju alltid hitta det billigaste. Vandrarhem går bort, för jag vill ändå ha toa och dusch på rummet. I de här trakterna är det svårt att hitta jättebilligt, men jag hittade ett hotell som i stället för en stor byggnad har många små stugor i stället, med allt från enkelrum till 6-bäddsmöjligheter. Till och med en liten uteplats utanför varje med bord och stolar. Ligger väldigt fint på en sluttning i skogen, synd bara att det är så tråkigt väder!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0