Väder

Här sitter man och är missnöjd med vädret, trots att vi mestadels haft solsken även i dag, dock uppblandat med ett par snöbyar = typiskt aprilväder, och då är det ännu bara mars. Inget att egentligen klaga över alltså!

Har ju hört från Kim som är i Thailand att de de senaste dagarna haft riktigt dåligt väder. Stormbyar och hällregn. Vad hjälper det då att man sitter i en drömbungalow alldeles ute på drömstranden?

Läser nu i Aftonbladet att det varit riktigt extremväder på många håll i Thailand de senaste dagarna, med stora översvämningar och evakuering av både turister och vanlig befolkning. Bussar och båtar är inställda pga ovädret.

Idag var sista dagen där för Kim och kompisen, undrar om de kunnat ta sig ifrån ön?

http://www.aftonbladet.se/resa/resmal/asien/thailand/article12800414.ab

Kommentarer
Postat av: kim

tror bade du och markus fatt lite om bakfoten nar jag ska aka hem. vi flyger fran krabi flygplats den 31 mars kl 8.20 lokal tid, alltsa kl 3.20 natten mellan onsdag och torsdag for er del. senaste budet vi nu har fatt ar att vi ska bli korda med speedboat till fastlandet nagon gang mellan 11-12 idag onsdag (6-7 din tid). osakert dock om vi kommer till aonag dar vi har bokat och betalat hotell eftersom vagarna ar avstangda, blir det sa sa hamnar vi antingen i krabi town eller trang town.jag langtar hem nu kan jag sagapuss

2011-03-30 @ 03:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0