Starkt, Anton!

Förkylningen eller vad det är, håller i sig. Förkylning är nog inte rätt ord, lite feber, lite täppt i näsan, men inget mer. Men det räcker så bra. Orkar inget, vill inget, trött, trött...

....och i morgon bitti åka 30 mil fram och tillbaka till Bollnäs. I 10 cm nysnö, om det blir som de säger. Skitkul!!!!

Längtar så vansinnigt efter våren nu! Igår hade vi en riktigt fin vårvinterdag med flera plusgrader och strålande solsken, tråkigt då bara att inte klara att gå ut och VARA i det. Men vid vedhämtning, eller vad det var, så hörde jag i alla fall att fåglarna börjat kvittra även här!!! Känns VÄLDIGT onödigt med mera snö nu! Förutom det som ska komma i natt, ska det tydligen komma mer i morgon kväll och natt. OK, då är de två första bakslagen avklarade; bara fem kvar!

För att helt byta ämne såg jag att den yngste Hysén-sonen kommit ut som homosexuell. Även han är tydligen fotbollsspelare. Oerhört starkt gjort, tycker jag, i en sådan machovärld. Och välbehövligt!

Att artistvärlden har sin beskärda del av homosexuella, tror jag börjar bli smått accepterat, men lite med tanken "fjolla som fjolla". Att komma ut i fotbolls- eller hockeyvärlden är något helt annat! Välbehövligt, som sagt, att visa att det förekommer i alla branscher och yrken. Att det är en del av hur världen och naturen ser ut.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/article8685068.ab

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0