Mer bygg

Tyvärr hann vi inte så mycket mer idag än att få ihop, och upp, högskåpet. Det är svårt att räkna ut var hyllor och så ska sitta för att på plats med lådor i nedre delen och två ugnar i mitten, så vi fick göra om en gång. Nu står det där det ska ändå, men tungt var det!

Tycker ändå att vi hunnit mycket i helgen. Kanske inte ser så ut, men dom svåra bitarna är nu gjorda, det var ju lite trixande, fixande hålborrande och annat för att få skåpen på plats med hänsyn till gamla och nya rör och ledningar. Men det gick!

Så här såg det ut när vi kom i fredags:Det enda lilla rummet till bristingsgränsen fylld med skåp. Skyddsplast över TV, bord, soffa och säng, kartonger och soppåsar som skydd för golvet. En riktig byggarbetsplats (förutom storleken).

Nu ser det ut så här i köket:
Hörnskåp uppe och nere, diskbänksskåp, samt ett litet skåp nere bredvid hörnskåpet samt ett överskåp ovanför diskbänksskåpet. Nya vattenledningar (det är de gamla som syns), nytt avloppsrör.Högskåpet som ska rymma ugn och mikro. Till höger om det ska sedan kyl/frys sedan in. Delvis synligt eluttag för ugn och mikro i skåpet, till höger eluttag för kyl/frys.

Det kommer att bli kök av det här, det kommer att bli ett BRA kök av det här!Landade här hemma vid halv sex, utkylt i huset, bara ca 15 grader. Elda i spisen och kaminen och vittja frysen på matlåda. Skönt ändå att vara hemma, känns som vi bara varit här och hälsat på sista tiden. Och så är det ju i princip. Men huvudsaken är att de viktiga, värsta delarna nu är fixade i det lilla köket i stora staden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0